010 6666 450

Soita meille!

Ammattitaitoista isännöintiä ja tilitoimistopalveluita

Laadukasta isännöintiä Espoossa

Isännöitsijätehtävien hoitaminen kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi, sillä isännöinnin vaatimukset kasvavat ja muuttuvat koko ajan lainsäädännön ja muiden määräysten muuttuessa. Ajan hermolla pysyminen edellyttää jatkuvaa tehtäviin kouluttautumista.

RK - Isännöinti Oy:ssä on laaja kokemus alalta sekä korkea ammattitaito, jota ylläpidetään jatkuvalla koulutuksella. Tarjoamme laadukasta isännöintipalvelua niin vastarakennetuille kuin iäkkäämmillekin taloyhtiöille. Isännöintipalvelujen tarjoamisessa keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat luotettavuuden ja vankan ammattitaidon lisäksi asiakaslähtöisyys.

Kiinteistödata - kiinteistönhallintaohjelma

Käytössämme on Suomen Kiinteistödata Oy:n tuottama kiinteistöhallintaohjelma. Palvelu tarjoaa nykyaikaiset välineet taloyhtiön tiedonhallintaan ja asukastiedottamiseen. Kiinteistödatan avulla asukkaat sekä hallituksen jäsenet pääsevät käyttämään palvelun eri ominaisuuksia, joita ovat esimerkiksi asukassivut, dokumenttipankki, varausjärjestelmät, kulutusseuranta ja huoltokirja.

Pääset tutustumaan palveluun osoitteessa https://kiinteistodata.fi/

Isännöinnin tehtäväluettelo

Asunto-osakeyhtiölain mukaan isännöitsijän on huolehdittava yhtiön juoksevasta hallinnosta hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Juoksevaan hallintoon sisältyviä tehtäviä ei laissa ole voitu yksityiskohtaisesti määritellä. Ne määräytyvät pitkälti taloyhtiön laadun ja laajuuden sekä alalla muodostuneen käytännön mukaisesti. Tutustu oheiseen isännöinnin tehtäväluetteloon, jota käytämme isännöintisopimuksissamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta taloyhtiönne isännöintipalveluista!

Yhteystiedot

RK-Isännöinti Oy
Sinimäentie 8 B
02630 ESPOO

toimisto@rk-isannointi.fi
Puh. 010 666 6450

Y-tunnus: 2552199-6

Yrittäjyyden puolesta